Om magenetterapi

Information om Magnetterapi

Magneter har använts i flera tusentals år av människan. Det finns vetenskapliga belägg som visar att magneter fungerar smärtlindrande för kroppen. Våra produkter rekommenderas av flera reumatikerförbund i Europa och vår fabrik har producerat mer än 220 miljoner magnetprodukter världen runt.

Vår kropp är full av magnetiska fält. Våra celler är kontrollerade av små elektriska impulser som styr våra hjärnvågor, nervimpulser och hjärtrytm. Magneter såsom våra celler består av minus och pluspoler, styrkan på våra magneter anpassas för att dra till sig eller skjuta ifrån sig jonerna i cellerna. Vid behandling med magneter ökar kroppens blodcirkulation då kroppens celler sätts i rörelse och hjälper kroppens naturliga förmåga att läkas. Så kan vår kropps funktion påverkas positivt av magnetterapi.

Hur fungerar Magnetstöds produkter?

Magnetstöd har utvecklat produkter under ett flertal år så att du som kund kan gottgöra dig av magneternas kraft på bästa möjliga sätt. Våra produkter kan användas dygnet runt, av alla i olika åldrar. Vi har produkter såsom ögonmasken och underlaget som är anpassade för att du ska kunna sova med dem. Sedan har vi även fotsulorna som kan användas i dina skor eller tofflor under dagen. Magnetstöds produkter är designade för att hjälpa dig få en bättre livsstil utan stress, värk och sömnlösa nätter. Alla våra produkter är 100% naturliga hjälpmedel som får dig att prestera och må bättre. Alla produkter innehåller magneter som hjälper till att öka din blodcirkulation, ökar lymfans förmåga och bidrar till en stressfri och smärtfri vardag. För oss är komfort och styrkan på magneterna det viktigaste. Vi vill kombinera sköna produkter som är så effektiva som möjligt. Våra produkter skiljer sig från andra produkter då vi har lite starkare magneter så att våra kunder får bästa möjliga effekt av sin användning.

Vi har en helt unik produkt för den svenska marknaden som är magnetiska plåster. Dessa kan placeras, precis som ett vanligt plåster, över hela kroppen dit där smärtan sitter. Om du har öroninflammation – klistra plåstret på örat. Har du huvudvärk – klistra plåstret på nacken eller i pannan. Plåstren läker sår och dämpar smärtan du har i kroppen.