Om magenetterapi

Information om Magnetterapi

Magneter har använts i flera tusentals år av människan. Det finns vetenskapliga belägg som visar att magneter fungerar smärtlindrande för kroppen. Våra produkter rekommenderas av flera reumatikerförbund i Europa och vår fabrik har producerat mer än 220 miljoner magnetprodukter världen över.

Vår kropp är full av magnetiska fält. Våra celler är kontrollerade av små, elektriska impulser som styr våra hjärnvågor, nervimpulser och hjärtrytm. Magneter såsom våra celler består av minus och pluspoler; styrkan på våra magneter anpassas för att dra till sig eller skjuta ifrån sig jonerna i cellerna. Vid behandling med magneter ökar kroppens blodcirkulation då cellerna sätts i rörelse och hjälper kroppens naturliga förmåga att läkas. Detta är endast ett exempel på magnetterapins positiva effekter.

Hur fungerar Magnetstöds produkter?

Magnetstöd har utvecklat produkter under ett flertal år så att du som kund kan nyttja magneternas kraft på bästa möjliga sätt. Våra produkter kan användas dygnet runt, av alla åldersgrupper. Vi erbjuder bland annat ögonmasker och underlag som är anpassade för att du ska kunna sova med dem. Sedan har vi även fotsulor som kan användas i dina skor eller tofflor under dagen. Magneterna hjälper till att öka din blodcirkulation, ökar lymfans förmåga och bidrar till en stress-och smärtfri vardag. För oss är komfort och styrkan på magneterna det viktigaste: vi vill kombinera sköna produkter som är så effektiva som möjligt, och därför har vi tagit fram starkare magneter än andra varianter som finns tillgängliga.

Vi erbjuder en helt unik produkt för den svenska marknaden, nämligen magnetiska plåster. Dessa kan placeras, precis som ett vanligt plåster, över hela kroppen där smärta upplevs. Om du har öroninflammation – klistra plåstret på örat. Har du huvudvärk – klistra plåstret på nacken eller i pannan. Plåstren läker sår och dämpar smärtan du känner.